Português español english deutsch nederlands

Photos

Photos

Les Auberges de Jeunesse - Fête de la musique 2011
Les Auberges de Jeunesse - Ambiance
Les Auberges de Jeunesse - Cuisine


Nos services

Nos services

Les Auberges de Jeunesse - header

Quoi de neuf ?RSS feed

Social Media

Newsletter

Recherche

Bouillon

De Jeugdherberg van Bouillon torent prachtig uit boven het kasteel van Godfried, aan de overkant van de Semois. De herberg is gemakkelijker te bereiken via een goed verborgen bospad (gratis tip van het huis !). Op deze hoogte, en met een panoramisch zicht, een terras met een pingpongtafel, een barbecue en een restaurant, zult u blij zijn dat u de vaste grond even ontvlucht bent… hoewel u het gezelschap zult krijgen van twee sympathieke geiten ; niets belet u om bij een lekker streekbier een paar woorden met ze te wisselen.

Een honderdtal meter verder biedt de herberg ook huisjes voor 8, 10 of 20 personen aan. U geniet er dezelfde faciliteiten als in de herberg (toegang tot de bar, enz.).

Promotie voor families ! Ieder kind tussen 3 en 15 jaar heeft recht op 50% korting op accommodatie, biologisch ontbijt en de toetreding tot de nacht inbegrepen ! Daarnaast zijn er nog eens 10 % als het kind een lidmaatschapskaart heeft. Deze vermindering geldt alleen voor kinderen die in een gastgezin (ten minste een volwassene en een kind met een familielid ) . Uw korting wordt toegepast bij aankomst in het hostel.

Vergaderzalen ter beschikking
Meer informatie

Infrastructuur

Douches Cuisine Bagagerie Bar Barbecue Bibliothèque Non fumeur Wi-fi gratuit Jardin Buanderie Parking velo Parking voiture Salles de réunion Salon Terrasse Animaux non admis
légende des symboles

Aantal bedden : 162 (126 in de herberg en 36 in de huisjes)
Plan du site :: Concept : www.vertige.org  :: FAQ  :: Nos partenaires  :: Jobs & stages  :: Contact  :: Intranet  :: Privé