Português español english deutsch français

Foto's

Foto’s

Les Auberges de Jeunesse - Fête de la musique 2011
Les Auberges de Jeunesse - Ambiance
Les Auberges de Jeunesse - Cuisine


Onze diensten

Onze diensten

Les Auberges de Jeunesse - header

Wat voor nieuws?RSS feed

Social Media

Newsletter

Zoeken

Bouillon

De Jeugdherberg van Bouillon torent prachtig uit boven het kasteel van Godfried, aan de overkant van de Semois. De herberg is gemakkelijker te bereiken via een goed verborgen bospad (gratis tip van het huis!). Op deze hoogte, en met een panoramisch zicht, een terras met een pingpongtafel, een barbecue en een restaurant, zult u blij zijn dat u de vaste grond even ontvlucht bent… hoewel u het gezelschap zult krijgen van twee sympathieke geiten; niets belet u om bij een lekker streekbier een paar woorden met ze te wisselen.

Een honderdtal meter verder biedt de herberg ook huisjes voor 8, 10 of 20 personen aan. U geniet er dezelfde faciliteiten als in de herberg (toegang tot de bar, enz.).

Promotie voor families ! Ieder kind - dan 12 jaar heeft recht op 50% korting op accommodatie, biologisch ontbijt en de toetreding tot de nacht inbegrepen! Daarnaast zijn er nog eens 10 % als het kind een lidmaatschapskaart heeft. Deze vermindering geldt alleen voor kinderen die in een gastgezin (ten minste een volwassene en een kind met een familielid ) . Uw korting wordt toegepast bij aankomst in het hostel.

Vergaderzalen ter beschikking
Meer informatie

Infrastructuur

Douches Keuken Bagage opslag Bar Barbecue Bibliotheek Niet roken Gratis wi-fi Tuin Wasserette Fietsparkeren Parkeerplaats Vergaderzalen Woonkamer Terras Dieren niet toegelaten
legende van de symbolen

Aantal bedden: 162 (126 in de herberg en 36 in de huisjes)
Plan van de website :: Concept: www.vertige.org :: FAQ :: Onze partners :: Jobs en stages :: Contact :: Intranet