Uw accommodatie is nu betaalbaar met Ecocheques en ecopass !

Les Auberges de Jeunesse

Elk jaar in België, duizenden mensen ontvangen Ecocheques of Ecopass, maar wat zijn ze voor? Ze zijn "groene cheques" voor de aankoop van milieuvriendelijke producten en diensten. Nuttig voor vele aankopen van alledaagse zaak voor uw huis, uw portemonnee, uw caddy, uw tuin of uw familie: ze zijn er om u te ontheffen van zijn grote wedstrijden. Hoe weet ik wat producten die u kunt kopen? Gewoon identificeren van de verschillende labels en etiketten Bio, Eco, PEFC of FSC, Class A ...

Een nieuwe kans om uw ecocheques gebruiken net gezien de dag in juli: inderdaad, de Jeugdherbergen inschrijven opnieuw in een benadering van duurzame ontwikkeling, in lijn met de Green Key. Vanaf nu kunt u uw cheques gebruiken en pas als betaalmiddel in de verschillende Jeugdherbergen in België! Ze zijn geldig voor 2 jaren, dus geen paniek als je ze in je lades te wachten op de juiste gelegenheid. Als u ooit de angst te vergeten, de DringDringGreen applicatie is er om u eraan te herinneren om ze te gebruiken.

Houdt u er rekening mee dat deze controles uitsluitend worden gebruikt om te betalen voor de accommodatie. Onze andere diensten (bar, vergaderzalen ...) zijn niet verschuldigd door dit.