Photo wedstrijd : wat is brussel voor jullie ?

Les Auberges de Jeunesse

Kort geleden zijn we op Instragram inkomen : @lesaubergesdejeunesse ! Dagelijks posteren we een foto die met Brussels te maken heeft. Deze foto’s kunnen een van onze lievelingste plaatsen ter Brussels, een ongewone situatie of een Belgische culturele eigenschap vertonen.

Om jullie ook betrokken te maken nodigen we jullie uit om hetzelfde ding te doen via een wedstrijd op de sociale netwerken door foto’s van Brussel (ongewone plaatsen, typische Belgische maaltijden, plaatsen die u hoog in het vaandel dragen maar ook de onmisbare toeristische plaatsen…).

Hoe neem je deel ?

  • Posteer jouw foto op jouw Instragram pagina met de hashtags #BEyoungBEhostels en #BYBHcontest.
  • Indien je jouw foto niet op jouw Instragram pagina wilt plaatsen of indien je geen Instagram account hebt, mag je ook jouw foto op jouw Facebook pagina plaatsen met dezelfde hashtags.
  • Indien je over geen van beiden sociale netwerken beschikt, je kan ook ons jouw foto versturen naar het emailadres: ara@lesaubergesdejeunesse.be. We zullen daarna de foto op onze Instragram en Facebook account plaatsen.

Deze wedstrijd loopt tot en met 10 juli 2016 middernacht. Winnaars zullen geselecteerd zijn tijdens de eerste week van juni na overleg van een inwendige bedrijfjury.

Prijzen

Eerste plaats:

- 2 overnachtingen voor 2 mensen in een van onze Jeugdherbergen in België (Wallonië-Brussels)

- Jouw foto te zien in de Jeugdherberg van Brussels “Génération Europe”

- Een afdruk van jouw foto op « Aluminium Dibond », verstuurd met de post

- Een “Brussels Card”

- Een herinnering kopje

Andere prijzen:

- De 9 andere beste foto’s zullen ook geselecteerd worden om te zien te kunnen zijn in een van onze Jeudgherbergen in Brussel (of beiden!)