De catering in een Jeugdherberg is geen kantinekeuken. Onze maaltijden zijn gevarieerd en evenwichtig, en worden bereid door vakmensen en met de beste producten.

Wij stellen alles in het werk om maaltijden van topkwaliteit aan te bieden die voldoen aan verschillende criteria:

  • de zorg en de huisbereide toets die onze ervaren koks geven aan hun bereidingen;
  • voorrang aan lokale en streekproducten;
  • zorgen voor afwisseling en evenwicht in de menu's;
  • de klemtoon die wordt gelegd op duurzame ontwikkeling via het gebruik van bioproducten voor het ontbijt, evenals het belang dat wordt gehecht aan seizoenproducten;
  • de invoering van korte circuits: wat van de producent komt, belandt meteen op uw bord;
  • de naleving van onze verschillende kwaliteitslabels, zoals de Groene Sleutel;
  • de flexibiliteit om ons aan te passen aan specifieke verzoeken met op maat gesneden menu's

In tegenstelling tot een klassiek restaurant is het nuttigen van een maaltijd in de Jeugdherberg een aangename en ontspannen ervaring, die aansluit bij de geest van onze vereniging.

Ons cateringaanbod is vooral bestemd voor groepen, maar individuele gasten kunnen desgewenst mee aanschuiven aan tafel. Daarnaast bieden wij ook snacks/lichte hapjes/gerechten in een vacuümverpakking aan.

De dranken zijn uiteraard in de maaltijden begrepen: al onze bars bieden talrijke lokale producten tegen democratische prijzen aan.

Laten we evenmin onze  vergaderzalen vergeten, met een ruim aanbod van lekkere menu's, buffetten en aperitieven.

Pour en savoir plus sur les offres spécifiques de restauration, nous vous invitons à consulter les documents en téléchargement sur les pages spécifiques de nos Auberges de Jeunesse dans la rubrique "Hébergement".

Foto's