Les Auberges de Jeunesse sont un hébergement idéal pour les groupes de toutes sortes : écoles, groupes d’amis, entreprises, etc. Vous êtes considérés comme un groupe si vous êtes 10 personnes ou plus. En deçà, vous restez considérés comme des voyageurs individuels.

De verblijven in groep in de jeugdbergen bieden de kans om nieuwe culturen te ontdekken, deel te nemen aan talrijke activiteiten en een bezoek te brengen aan een reeks toeristische bezienswaardigheden. Dankzij de locatie van onze infrastructuur kunt u kiezen tussen een verblijf in de stad en een overnachting op het platteland of in het bos.

La plupart de nos Auberges de Jeunesse propose pour les groupes :

U kunt kiezen voor een groepsverblijf met activiteiten (door onze animators voorgestelde) of zonder activiteiten (of voorbereid door u).

U wilt een verblijf met jongeren organiseren, u weet nog niet goed waar of wat u wilt doen...

Les Auberges de Jeunesse komt tegemoet aan uw wensen met:

  • talrijke voorstellen van ludieke, educatieve en culturele activiteiten en ontdekkingen rond natuur, sport, wetenschap, en nog heel wat andere uiteenlopende activiteiten in het Waalse of het Brusselse Gewest;
  • voordelige tarieven met logies, volpension, vervoer tijdens het verblijf en alle pedagogische activiteiten (bezoeken, spelletjes, attracties...);
  • een gratis persoon per tien betalende personen en de lidmaatschapskaart van Les Auberges de Jeunesse voor elke Belgische school;
  • een team van enthousiaste animatoren;
  • en modern logies en infrastructuur

En als u ons nog niet kent, vraag dan aan de pedagogisch adviseur bon pour une nuitée gratuite avec petit-déjeuner (plus d'infos sur cette offre sur www.carteprof.be, en tapant Auberge en recherche). Dat is meteen een gelegenheid om het pedagogische team te ontmoeten en een programma op maat voor te bereiden op basis van leeftijd, project, budget... Bekijk dus snel de brochure en neem contact op met de herberg(en) van uw keuze om het volgende onvergetelijke verblijf van uw jongeren voor te bereiden.

Consultez et téléchargez la brochure des séjours avec activités 2018
Consultez ou téléchargez la brochure des séjours avec activités 2019

Téléchargez la brochure "Taalavontuur 2018" (séjours d'immersion en français pour élèves néerlandophones)
Téléchargez la brochure "Taalavontuur 2019" (séjours d'immersion en français pour élèves néerlandophones)

Uw contactpersoon :

Julie Parmentier
Pedagogisch adviseur
jpa@lesaubergesdejeunesse.be
0032 (0)2 226 05 16

En in de rest van de wereld?

Een aantal jeugdherbergen van het netwerk Hostelling International (HI) werden speciaal geselecteerd wegens hun specifieke infrastructuur en capaciteiten om groepen te verwelkomen. Ontdek ze op de "Groepen" website  van Hostelling International door hier te klikken.

Video
 
Foto's