een internationaal netwerk

De vzw Les Auberges de Jeunesse is lid van de wereldwijde federatie Hostelling International (HI),  die ruim 4.000 vestigingen telt in 90 landen. Er is voor ieder wat wils: van de ruime herberg in de stad tot de pittoreske herberg op het platteland, van klassiek tot buitengewoon, van honkvaste reiziger tot doorgewinterde avonturier.

Het label HI staat garant voor kwaliteit op het vlak van de prestaties en installaties die dit netwerk uniek maken. Een verblijf in een HI jeugdherberg is een onvergetelijke ervaring beleven met reizigers uit de hele wereld tegen een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding.

Daarnaast is er ook de HI-Q (HI Quality)certificatie, die wordt toegekend aan de jeugdherbergen van het netwerk die het best presteren op het vlak van onthaal, comfort, netheid, veiligheid, gezelligheid, beheer en werking. Dat is onder meer het geval voor alle vestigingen van onze vzw Les Auberges de Jeunesse.

U plant een reis naar het buitenland? Vergeet dan niet om eerst uw lidkaart aan te vragen, die u toegang verschaft tot het wereldwijde netwerk van jeugdherbergen. Ga vervolgens naar de officiële website van Hostelling International !

Vlaamse Jeugdherbergen (VJH)
Jeugdherbergen in Luxemburg (CAJL)

Video