Lidkaart

De lidkaart van Les Auberges de Jeunesse verleent u toegang tot de 4.000 jeugdherbergen van Hostelling International in 90 landen.

Il existe de nombreux avantages à disposer de la carte de membre :

  • Ten minste 10% korting op uw overnachtingen passées en Auberge de Jeunesse, dans tout le réseau Hostelling International ;
  • Diverse kortingen sur le prix d’entrée de diverses attractions touristiques et culturelles à Bruxelles et en Wallonie ;
  • Diverse kortingen diverses à l’étranger : pour les connaître, prendre contact avec l’association nationale des Auberges de Jeunesse Hostelling International du pays désiré ;
  • Abonnement (facultatief) op onze e-newsletter , om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over de jeugdherbergen.
     

Belangrijk : 

  • De lidkaart is geldig voor een jaar;
  • Er is geen leeftijdsgrens om te hebben;
     

Elke kaart is op naam . Er is geen gemeenschappelijk kaart voor een groep vrienden. Echter, er is de  groepskaart, die kunnen scholen en buurtgroepen herkend (VZW, jeugdorganisaties, sportclubs, etc.) ten goede komen. In dit geval is één kaart moet namens de associatieve groep of de begeleider. In het geval van een  gezinskaart (1 of 2 samen met de ouders (s) met een of meer kinderen onder de 16 jaar), een eenmalige betaling van € 25,00 is vereist, en elk lid van de familie (tussen 2 en 9 personen) een kaart ontvangen. Gelieve daarom noemen de namen, adressen en geboortedata van elk gezinslid in het vak hieronder.

Voor Belgische scholen is de kaart gratis.

U kunt uw lidkaart bekomen door het onderstaande formulier in te vullen of langs te gaan bij een van onze Jeugdherbergen (het is niet mogelijk om naar onze hoofdkantoor in Brussel voor een lidkaart te komen).

Online

*Verplichte velden

Si vous commandez plus d'une carte, ou si vous commandez une carte famille, vermeld dan in het vrije veld hieronder de namen, voornamen, geboortedata en postadressen des personnes supplémentaires et/ou des membres de la famille concernés :

Ik stort vandaag het totale bedrag van mijn bestelling op het rekeningnummer BE67 0010 1183 5187 au nom « Les Auberges de Jeunesse asbl », Rue du Luxembourg 45-51, 1050 Bruxelles. Je recevrai par la poste la ou les carte(s) commandée(s) dans les 10 jours qui suivent la réception de mon paiement par les Auberges de Jeunesse.

Lidmaatschapsprijzen
Leeftijd Prijs
JUNIOR  (- 26 jaar) 10,00 €
SENIOR  (+ 26 jaar) 15,00 €
FAMILIE 25,00 €
GROEP  (asbl) 30,00 €
BELGISCHE SCHOOL Gratis
Voordelen