Jeugdherberg van Namen

Vanaf 23.00 p. nacht

De Jeugdherberg van Namen is ideaal gelegen aan de rand van de Maas, midden in de hoofdstad van Wallonië. Het is trouwens een beschermde villa in Maasstijl.

De Jeugdherberg bevindt zich vlak bij de bekende Citadel en beschikt over gratis parkeerplaatsen, een heus privilege in Namen.

Dankzij de ruime binnenplaats en een groene ruimte waar talrijke activiteiten kunnen plaatsvinden, leent de herberg zich voor een ontspannen verblijf met een mix van natuur en cultuur.

De Jeugdherberg van Namen biedt talrijke verblijven voor groepen aan met of zonder activiteiten. Kom met vrienden, met het gezin of in schoolverband genieten van een verblijf in een aangename, jeugdige en gezellige sfeer!

De verblijven in groep in de jeugdbergen bieden de kans om nieuwe culturen te ontdekken, deel te nemen aan talrijke activiteiten en een bezoek te brengen aan een reeks toeristische bezienswaardigheden.

In de Jeugdherberg van Namen kunt u gebruik maken van:

U kunt kiezen voor een groepsverblijf met of zonder activiteiten.

De verblijven met activiteiten zijn doorgaans bestemd voor schoolgroepen, maar eender welke andere groep kan ons vragen om te mogen deelnemen aan door ons opgezette activiteiten.

Verblijven met activiteiten: prima voor scholen!

Onze activiteitenprogramma's worden uitgewerkt door een pedagogisch team en professionele animatoren. Dit gebeurt in overleg met de verantwoordelijke van uw groep en onze animatoren.

In de brochure over onze verblijven met activiteiten in alle jeugdherbergen vindt u voor elk programma de titels en pagina's terug die verwijzen naar de eindtermen en de vereiste kennis, officiële documenten van de scholen van de Federatie Wallonië-Brussel.

Onze pedagogische adviseur is de contactpersoon bij uitstek als u vragen heeft over de verblijven met activiteiten. U kunt echter ook rechtstreeks contact opnemen met het animatieteam van de jeugdherberg.

Download hiernaast de lijst van de activiteiten in de Jeugdherberg van Namen.

Uw contactpersoon:

Julie Parmentier
Pedagogisch adviseur
jpa@lesaubergesdejeunesse.be 
0032 (0)2 226 05 16

 

Auberge de Jeunesse Félicien Rops - Namen
Avenue Félicien Rops, 8
5000 Namen
0032 (0)81 22 36 88
namur@lesaubergesdejeunesse.be

Sluitingsdata 2018

07/01 --> 21/01

De receptie is geopend van 7u30 à 23u30 (april tot september) en van 8u tot 23u (oktober tot maart). Check-in op 16u.

Toegang

  • E411 afrit 14
  • Station van Namen (Namur) + bus 3 of 4
  • GR125, 126
  • RV8, RV10, RV60, RV2/LF2/LF5
Infrastructuur
Tarifs Repas pour GROUPES 
Leeftijd -12 jaar +12 jaar
Picknick (om mee te nemen) 5,90 € 7,20 €
​Dagschotel ​7,10 € 8,60€​
​3-gangen menu ​10,30€ 12,90€​
Informations pour GROUPES
Avantages pour MEMBRES